Meteen naar de content

🚚 Vandaag GRATIS verzending in NL & BE

☀️ Zomer korting tot 50%

  Ruilen & Retourneren

  Bij Zyvora Amsterdam streven we naar uw volledige tevredenheid als klant. We hebben ons retourbeleid ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u met vertrouwen bij ons kunt winkelen, wetende dat als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, we u graag willen helpen.

  1. ALGEMEEN

  Ons retourbeleid omvat een genereuze termijn van 14 dagen. Dit betekent dat u, vanaf het moment van ontvangst van uw artikel, 14 dagen de tijd heeft om een retourzending aan te vragen.

  Om in aanmerking te komen voor een retourzending, dient uw artikel zich in dezelfde staat te bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ongedragen of ongebruikt zijn, inclusief alle originele labels en in de oorspronkelijke verpakking. Daarnaast is het essentieel dat u het ontvangstbewijs of het bewijs van aankoop kunt tonen.

  Om een retourzending te initiëren, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via support@zyvora.nl. U krijgt dan ook de instructies voor het terugsturen.

  Wanneer uw retourzending is geaccepteerd, bent u verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de artikelen. We kunnen geen artikelen accepteren die naar ons worden teruggestuurd zonder voorafgaande aanvraag voor een retourzending.

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen met betrekking tot retourzendingen. U kunt ons bereiken via support@zyvora.nl.

  2. SCHADE EN PROBLEMEN

  Het is van groot belang dat u bij ontvangst van uw bestelling onmiddellijk de staat van de artikelen controleert. Als u merkt dat een artikel defect is, beschadigd is of als u per ongeluk het verkeerde artikel heeft ontvangen, neem dan direct contact met ons op. Op die manier kunnen we het probleem beoordelen en zo snel mogelijk de juiste oplossing bieden.

  3. UITWISSELINGEN

  Indien u snel het gewenste artikel wilt ontvangen, raden we aan om het artikel dat u heeft te retourneren. Zodra uw retourzending is geaccepteerd, kunt u vervolgens een aparte aankoop doen voor het nieuwe artikel dat u wenst te ontvangen. Dit is vaak de snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt.

  4. RETOURBELEID VAN 14 DAGEN VAN DE EUROPESE UNIE

  Ongeacht het bovenstaande beleid, als uw goederen worden verzonden naar een adres binnen de Europese Unie, heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst om welke reden dan ook en zonder opgaaf van reden te annuleren of retourneren. Zoals eerder vermeld, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ongedragen of ongebruikt zijn, inclusief alle originele labels en in de oorspronkelijke verpakking. Bovendien dient u het aankoopbewijs te kunnen overleggen.

  5. TERUGBETALINGEN

  Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij u onmiddellijk op de hoogte stellen of de terugbetaling is goedgekeurd. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode die u heeft gebruikt, en dit zal binnen 10 werkdagen worden verwerkt. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling volledig verwerkt en weergeeft op uw rekening.

  Indien er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds de goedkeuring van uw retourzending, neem dan onmiddellijk contact met ons op via support@zyvora.nl. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen of zorgen met betrekking tot uw terugbetaling. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.

  6. VOORWAARDEN

  • Hygiëne en openbare veiligheid: Voor producten zoals ondergoed, lingerie, panty's, bikini's, make-up, haarstylingsproducten, en andere schoonheidsproducten geldt een streng retourbeleid i.v.m. hygiëne. Deze items kunnen om veiligheidsredenen niet worden geretourneerd of vergoed. Wij, evenals andere aanbieders in de industrie, nemen de gezondheid van onze klanten zeer serieus en kunnen geen uitzonderingen maken op dit beleid.

  • Retourkosten: Alle klanten zijn verantwoordelijk voor de retourkosten, die afhankelijk van de locatie en de grootte van het pakket kunnen variëren tussen €4 en €14. Wij raden aan om uw retourzending te voorzien van een Track & Trace code, omdat wij geen verantwoordelijkheid kunnen aanvaarden voor zoekgeraakte retourzendingen. Voorzie de retourzending van een Track & Trace code (op eigen kosten) en email op de dag van verzending een foto van de Track & Trace code aan support@zyvora.nl. Het retourformulier dient uitgeprint in het pakket te zitten.

  • Staat van het product: Het product dient in ongebruikte staat en in de originele verpakking opgestuurd te worden.

  Veilig afrekenen

  Gemakkelijk en veilig online betalen

  24/7 Customer Support

  Wij staan 7 dagen per week klaar om al je vragen te beantwoorden!

  Gratis verzending

  Betaal alleen voor het product, wij zorgen voor de verzending!

  4.8 Ster Reviews

  Klanten houden van onze producten en service!